Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

Drip i Danmark

FlexDanmark som är världens största verksamhet för anropsstyrd trafik har valt Drip som ny IT-plattform.

FlexDanmark som är världens största verksamhet för anropsstyrd trafik med en volym på cirka 15 000 resor dagligen har valt vårt system Drip som ny IT-plattform för verksamheten. Leveransen av sker i ett samarbete mellan Netcompany A/S och DRT Solutions AB.

FlexDanmark ägs gemensamt av de danska trafikhuvudmännen och hanterar anropsstyrd trafik av olika slag över hela Danmark. 

- Projektet med FlexDanmark är ett stort erkännande av vårt arbete med nya lösningar för anropsstyrd trafik. Samarbetet mellan FlexDanmark, Netcompany och DRT Solutions utgör en stark plattform för att skapa nästa generations lösning för anropsstyrd trafik, och vi är mycket glada över att vara en del av den resan, säger Björn Falk, VD DRT Solutions.

Den nya IT-plattformen kommer att vara fullt ut implementerad i Danmark i början av 2024.

Om du vill veta mer om Drip och om Drip i Danmark så kontakta Martin Andersson på martin.andersson@drtsolutions.eu. Du kan också läsa mer på FlexDanmarks hemsida via länken nedan:

https://flexdanmark.dk/pressemeddelese/#page-content