Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

DRT Solutions expanderar och söker engagerad personal

Vill du vara med och driva och utveckla vår verksamhet med att organisera persontrafik så som färdtjänst, sjukresor och skolskjuts och underlätta för våra kunder att komma från punkt A till B?

DRT Solutions befinner sig i en expansiv fas och söker alltid efter duktig personal, såsom utvecklare, uppdragsadministratörer och uppdragschefer. Skicka in en spontanasökan idag!

Vi erbjuder

På DRT Solutions får du utrymme att ta eget ansvar i att planera och driva ditt arbete framåt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt team på vårt kontor i centrala Lund. Tillsammans strävar vi alltid efter att leverera med hög kvalitet och med kunden i fokus.

Kollektivavtal finns med Unionen.

Uppdragschefer och uppdragsadministratörer

För att trivas hos oss på DRT Solutions tror vi att du kan arbeta på ett strukturerat sätt och har en naturlig fallenhet för att tänka analytiskt. Som person är du flexibel, lättlärd, strukturerad och har kapacitet att prioritera aktiviteter effektivt. Du är prestigelös och lösningsorienterad och kan arbeta under föränderliga och stundtals stressiga förhållanden. Du tycker om att arbeta med människor, är serviceminded och kommunicerar på ett pedagogiskt och tydligt sätt.

Utvecklare

För att trivas i rollen som utvecklare

Execute & monitor

Execute & monitor är den del inom DRT Solutions som övervakar system och verksamhet. Man utför support till externa och interna användare samt tester av nya systemfunktioner i Drip. Här har du stor nytta om du jobbat som transportledare, trafikledare, speditör, logistiker eller liknande.

Om DRT Solutions

DRT Solutions är ett företag som levererar moderna lösningar för anropsstyrd trafik. Vår leverans omfattar både IT-system och administrativa tjänster.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till info@drtsolutions. Skriv ”spontanansökan” i ämnesraden och ange vilken eller vilka tjänster du är intresserad av i din ansökan.