Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

DRT Solutions har tecknat avtal med Sirius Omsorg om leverans av Drip

DRT Solutions har tecknat avtal med Sirius, om leverans av boknings- och planeringssystemet Drip. Sirius är ett av de stora trafikföretagen när det gäller turbundna transporter för resenärer med funktionsvariationer i Stockholms län.

DRT Solutions har tecknat avtal med Sirius, om leverans av boknings- och planeringssystemet Drip. Sirius Omsorg är ett av de stora trafikföretagen när det gäller turbundna transporter för resenärer med funktionsvariationer i Stockholms län.

Sirius är ett helägt dotterbolag till Taxi Stockholm 150000 AB och har avtal med ett tiotal kommuner i Stockholmsregionen samt Region Stockholm. Totalt utför Sirius ca en miljon resor om året och har ca 300 fordon anslutna.

Arbetet med att implementera Drip i Sirius verksamhet har påbörjats och systemet ska vara i drift runt årsskiftet 2019/2020.

- Drip är det mest kompletta av de system vi tittat på nu när vi ska ta ytterligare steg framåt i att utveckla vår verksamhet, säger Anders Malmqvist Affärsutvecklare på Sirius och fortsätter, genom att använda oss av ett modernt boknings- och planeringssystem så får vi möjligheten att ytterligare vässa vår konkurrenskraft.

Sirius blir det tredje och hittills största trafikföretaget som bestämt sig för att använda sig av Drip för de samhällsbetalda resorna, de övriga två är Telepass och Vellinge Taxi.

- Vi ligger helt rätt i tiden med Drip då systemet är skapat för att bland annat underlätta digital kommunikation med alla intressenter, möjliggöra effektivare resursanvändande samt möta de krav som finns på hur personuppgifter hanteras i denna typ av verksamhet, säger Björn Falk, VD DRT Solutions. Vi är stolta och glada över att Sirius valde Drip fortsätter Björn Falk och ser fram emot ett gott samarbete.

Har du frågor om nyheten, kontakta då Martin Andersson på martin.andersson@drtsolutions.eu

 

Utbildning av Sirius superanvändare i Drip

Utbildningen av Sirius personal i Drip är i full gång.