Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

DRT Solutions och Trivector Traffic presenterar ny idé på Transportforum 2020

8 - 9 januari är det dags för Transportforum 2020 i Linköping. Under konferensen så kommer DRT Solutions och Trivector Traffic att presentera en gemensam idé om samverkan mellan anropsstyrd och linjelagd trafik.

8 – 9 januari 2020 är det dags för Transportforum 2020 i Linköping. Transportforum arrangeras av VTI, Statens väg- och transportforskningsinstitut, som är ett oberoende och internationellt framstående forskningsinstitut inom transportsektorn. VTI:s huvuduppgift är att bedriva forskning och utveckling kring infrastruktur, trafik och transporter.

 

En av programpunkterna under Transportforum är "Effektivisering och samverkan mellan anropsstyrd trafik och linjetrafik". Under den programpunkten kommer Mats Améen, Trivector Traffic och Björn Falk, DRT Solutions AB att presentera en gemensam idé om hur man bör organisera kollektivtrafiken för att på ett effektivt sätt säkra trafikförsörjningen i en hel region.

 

Du hittar mer information om Transportforum 2020 på vti.se och vill du veta mer om effektiv samverkan mellan anropsstyrd och linjelagd trafik så maila martin.andersson@drtsolutions.eu