Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

DRT Solutions och Trivector utreder framtidens kollektivtrafik i glesbygd

På uppdrag åt Region Västernorrland så kommer DRT Solutions och Trivector utreda framtidens kollektivtrafik i glesbygd. Utredningen kommer att ha sin grund i de nya metoder för effektiv samverkan mellan anropsstyrd och linjelagd kollektivtrafik som DRT Solutions och Trivector gemensamt tagit fram.

Din Tur som är Region Västernorrlands anordnare av kollektivtrafik har genomfört en upphandling av en utredning av framtidens kollektivtrafik i glesbygd. I upphandlingen deltog DRT Solutions och Trivector gemensamt vilket resulterade i att vi blev tilldelade uppdraget.

DRT Solutions och Trivector har gemensamt tagit fram ett nytt koncept för effektiv samverkan mellan anropsstyrd och linjelagd kollektivtrafik, konceptet som går under arbetsnamnet Bastrafik kommer nu att ligga till grund för utredningen i Västernorrland.

Vill du veta mer om vårt nya koncept för framtidens kollektivtrafik i glesbygd, kontakta då Martin Andersson på martin.andersson@drtsolutions.eu