Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

Information till vårdnadshavare i Anpassad skolskjuts i nordvästra Skåne

Appen Drip Traveller

Som vi tidigare meddelat så har appen Drip Traveller uppdaterats till version 2.1.4, det är viktigt att Ni går in och uppdaterar till den senaste versionen.

Det har kommit synpunkter på att upphämtningstider ändrar sig i appen, när det sker så är det den prognosticerade tiden då fordonet kommer att anlända till Er upphämtningsplats med hänsyn till eventuell försening.

Vill Ni ha ytterligare information eller hjälp med appen så kontakta vår app-support på telefonnummer 046 – 272 52 55. Supporten är öppen vardagar 08:00 – 16:00.

Kundsynpunkter

Har Ni synpunkter på Ert barns skolskjutsresor så anmäler Ni det till vår kundtjänst, antigen via telefon, e-post eller genom funktionen i Drip Traveller. Vi utreder och återkopplar alla synpunkter som kommer in via de kanalerna, vi har ingen möjlighet att besvara synpunkter som framförs i andra medier.

E-post: nvs@minskolskjuts.com

Telefonnummer kundtjänst: 042 – 38 50 76, kundtjänst är öppen vardagar mellan 06:00 – 18:00

Telefonnummer beställningscentralen: 042 – 38 50 75, beställningscentralen är öppen vardagar mellan 06:00 – 18:00

Vi ber att få önska alla en riktigt God Jul!