Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

Kommunen nöjd efter färdtjänstbytet

Den 1 oktober tog Telepass i samarbete med oss på DRT Solutions över färdtjänsten i Höganäs kommun. Idag skriver Helsingborgs Dagblad om att kommunen är nöjd med starten av verksamheten.

Den 1 oktober tog Telepass med oss som samarbetspartner över färdtjänsten i Höganäs kommun efter det att den tidigare leverantören innehaft uppdraget i över 40 år. Helsingborgs Dagblad skriver idag (i papperstidningen) om att kommunen är nöjda med övergången.

Vårt åtagande i uppdraget omfattar boknings- och planeringssystemet Drip, beställningsmottagning, planering, förarsupport, rapportering och administration.

En sak som särskilt lyfts fram i artikeln är att färdtjänstkunderna i Höganäs snabbt har anammat att använda vår användarvänliga app Drip Traveller för att boka, avboka, få realtidsinformation och hålla ordning på sina resor. Extra kul tycker vi!

Vill du veta mer om våra tjänster och våra digitala lösningar? Kontakta då Martin Andersson på martin.andersson@drtsolutions.eu