Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

Nu har du chansen att bli en del av vårt fantastiska team!

Är du Logistiker, Speditör, Transportledare eller Trafikledare? Se hit!

Vi befinner oss i stark tillväxt och söker nu dig med logistikbakgrund som kan hjälpa oss göra våra system och tjänster ännu bättre!


Vi på DRT Solutions erbjuder våra kunder allt som krävs för att organisera anropsstyrd trafik (ex. färdtjänst och sjukresor) på ett modernt, enkelt och tryggt sätt. Förutom att erbjuda våra kunder ett modernt boknings- och planeringssystem erbjuder vi även operativ drift av verksamheten - dock inte trafikarbetet, det finns det andra som gör bra.

Verksamheten finns idag i Sverige och Norge och DRT Solutions är en del av Samres AB´s koncern. Besök gärna vår hemsida för mer information om oss och våra tjänster.

Din roll
Internt kallar vi din roll Execute & Monitor - kort och gott söker vi dig som övervakar anropsstyrd trafik hos våra kunder vars verksamhet vi driftar. Din roll är med andra ord inte helt olik en roll som trafikledare/transportledare, men hos oss sköter sig det mesta av driften automatisk med hjälp av vårt system vilket i sin tur innebär att din roll blir mer analytiskt och utvecklingsbetonad.

Du övervakar och ser till att driften flyter och sätter in åtgärder och lägger en hjälpande hand där det behövs. Utöver att övervaka och avhjälpa när det behövs så arbetar du förebyggande genom att analysera problem och avvikelser som sker och skett i verksamheten. Du kommer med förslag på förbättringar och deltar i utvecklingsprojekt tillsammans med våra utvecklare. Din roll är viktig för att vi ska kunna leverera en väl fungerande trafiklösning - tillsammans med teamet jobbar du med fokus på att ständigt förbättra vår tjänst och eliminera strukturella och återkommande problem. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Ha koll på att systemets alla funktioner fungerar som det ska
  • Analysera problem och avvikelser i trafiken och systemet och komma med lösningar
  • Vid avvikelser ansvarar du för att antingen själv åtgärda problemet eller ta det vidare till den som kan avhjälpa problemet
  • Rapportera buggar internt och externt
  • I förekommande fall ha kontakt med slutkund

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen som Execute & Monitor söker vi dig som trivs bäst när du får tänka analytiskt, arbeta strukturerat och skifta i fokus mellan detaljer och helheten. Du är flexibel och har en välutvecklad förmåga att tänka utanför boxen och du räds inte att ompröva och ifrågasätta tidigare arbetssätt och metoder. Som person är du nyfiken och lättlärd och tycker det är självklart att fråga då något är oklart. Du är prestigelös och lösningsorienterad och har inga problem med att ta de kontakter såväl internt som externt som du behöver för att utföra arbetet.

Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som har erfarenhet och kunskap inom logistikområdet. Vi ser gärna att du jobbar eller har jobbat som speditör, logistiker, trafikledare, transportledare eller liknande. Vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig med relevant eftergymnasial utbildning inom området - även om du är helt nyexaminerad eller precis påbörjat din karriär.

Då en del av vår verksamhet är stationerad i Norge där vi utför uppdrag åt norska kunder, är det meriterande om du kan uttrycka dig på norska i tal och skrift.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en tjänst där du får ta ett eget ansvar i att planera ditt arbete och driva dig och vårt gemensamma arbete framåt. Du ges stora möjligheter till att bidra till verksamhetens utveckling, och tjänsten kan delvis utformas utifrån dina kompetenser och färdigheter.

Du kommer arbeta tillsammans med våra kollegor på vårt trevliga kontor i centrala i Lund. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor i Norge. Du arbetar i ett företag som verkar både nationellt och internationellt och en och annan tjänsteresa kan därför förekomma. För rätt person, och för den som är intresserad, finns goda möjligheter att även tjänstgöra utomlands inom Samreskoncernen.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, dock senast 2020-03-08. Du söker tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rollen, rekryteringen eller företaget kontakta Ana Dulgher, ana.dulgher@drtsolutions.eu. Mobil : 0704-190206