Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

Södertälje Taxi väljer Drip

Södertälje Taxi AB, som servat Södertälje med omnejd i nästan 100 år, rustar sig för framtiden genom att välja Drip från DRT Solutions som boknings- och planeringssystem för sina kommunala uppdrag.  

Södertälje Taxi rustar sig för framtiden genom att välja Drip som boknings- och planeringssystem för sina kommunala uppdrag. I dagsläget utför man samhällsbetalda transporter för Region Stockholm och tre kommuner, en verksamhet som både består av skolskjutsar och omsorgsresor. 

Södertälje Taxi är ett taxiföretag i framkant, redan 2013 blev man ISO-certifierade och man var det första taxiföretaget i Sverige som blev certifierade enligt Trafiksäkerhet ISO 39001. Utöver det så är man även certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Utöver samhällsbetalda transporter så erbjuder Södertälje Taxi även sina tjänster till privat- och företagskunder.

- Det är starkt av Södertälje Taxi att använda den här trista perioden till att rusta sig för framtiden så att man går ur den med stärkt konkurrenskraft, säger Björn Falk, VD på DRT Solutions AB och hela DRT ser oerhört mycket fram emot att  jobba ihop med dem.