Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

Taxi Ängelholm har valt Drip för skolskjuts och dagvårdsresor

Vi gratulerar Taxi Ängelholm som vann Ängelholms kommuns upphandling av skolskjuts och omsorgsresor.

Vi gratulerar Taxi Ängelholm som tecknat avtal med Ängelholms kommun om skolskjuts och omsorgsresor. I avtalet ingår att vårdnadshavare, personal och andra intressenter ska ha tillgång till planeringssystemet för att kunna själva kunna ha koll på resorna, kunna avboka och få realtidsinformation. Det var en av anledningarna till att Taxi Ängelholm valde vårt planeringssystem Drip för uppdraget. 

Taxi Ängelholm är ett taxibolag med en lång historia som går tillbaka ända till 1927, ett traditionsrikt företag som nu tar steget in i den senaste tekniken. 

En kul grej är att man på sin hemsida har en artikel om företagets historia, klicka gärna in på den och läs. Artikeln redogör för Taxi Ängelholms historia, en historia som i mångt och mycket är synonym för många orter i Sverige.  

https://taxiengelholm.se/om/historia/

Vill du veta mer om hur Drip funkar när det gäller skolskjuts och andra samhällsbetalda persontransporter? Kontakta då Arsim på arsim.tetaj@drtsolutions.eu