Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

Telepass implementerar Drip i sina skolskjutsuppdrag.

Telepass är i full färd med att implementera boknings- och planeringssystemet Drip i sin verksamhet. Drip ska användas för planering och administration i Telepass skolskjutsverksamhet som man har för de tre kommunerna Ystad, Sjöbo och Tomelilla.

Jenny, Henrik, Otto och Håkan (bilden) på Telepass är i full färd med att implementera boknings- och planeringssystemet Drip i sin verksamhet. Drip ska användas för planering och administration i Telepass skolskjutsverksamhet som man har för de tre kommunerna Ystad, Sjöbo och Tomelilla. 

Förutom skolskjutsar och mattransporter med cirka 70 fordon i olika kommuner så utför Telepass även serviceresor i form av färdtjänst, sjukresor och anropsstyrd kollektivtrafik åt Skånetrafiken och Jönköpings länstrafik med cirka 210 fordon, vilka ökas till 240 stycken i februari 2020.

-Att införa Drip är ett steg i vår ständiga strävan att utveckla, effektivisera och kvalitetssäkra verksamheten, säger Telepass VD Otto Svensson och fortsätter, i och med införandet av Drip så blir vi ännu mer konkurrenskraftiga i framtida upphandlingar.

Drip ska vara fullt implementerat i verksamheten lagom till vårterminens start.

 

Drip är ett modernt boknings- och planeringssystem för anropsstyrd trafik som är skapat av DRT Solutions AB. Drip används bland annat för den tillrättalagda transporten (färdtjänsten) i Oslo.