Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

Vellinge Taxi har valt Drip för sina samhällsbetalda uppdrag!

Vellinge Taxi driftar sitt färdtjänstuppdrag för Vellinge kommun i boknings- och planeringssystemet Drip sedan en dryg månad tillbaka och planerar för att fasa in fler samhällsbetalda uppdrag efter hand.

Vellinge Taxi är ett av de ledande taxibolagen i sydvästra Skåne med cirka 100 fordon så bedriver de ordinär taxitrafik och samhällsbetald trafik i ett flertal skånska kommuner. I slutet av september i år så övergick man till att hantera färdtjänsten och omsorgsresorna för Vellinge kommun i Drip och vid årsskiftet så fasar man även in skolskjutsen och omsorgsresorna i uppdraget för Lomma kommun.

- Genom att använda oss av Drip för den samhällsbetalda verksamheten så effektiviserar vi vår leverans, inte minst administrativt, säger Jörgen Nilsson VD i Vellinge Taxi.

Förutom Vellinge och Lomma så utför Vellinge Taxi uppdrag för Burlövs kommun, Lunds kommun, Trelleborgs kommun, Svedala kommun och Skånetrafiken.