Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

Vi behöver bli fler!

Full fart framåt, intresset för vårt boknings- och planeringssystem Drip ökar konstant. Nu måste vi bli fler för att möta marknadens intresse.

Vi söker nu en gränssnittsutvecklare med användaren i centrum.

Gränssnittsutvecklare med användaren i centrum

Vill du bli en del av vårt team som utvecklar den anropsstyrda trafiken med nya funktioner och processer för att organisera den på ett modernt, tryggt och rationellt sätt?

Vi söker dig som har erfarenhet av att utveckla gränssnitt för webb och mobila enheter samt är intresserad att tillsammans med oss på DRT Solutions leda den anropsstyrda trafiken in i den användarsystemcentriska världen. Basen i detta är vårt system Drip som är ett digitaliserat processtöd för att hantera alla led i utförandet av anropsstyrd trafik.

DRT Solutions är en del av Samreskoncernen, men bolaget har sedan starten 2016 stått på egna ben med målet att skapa nydanande IT-system och nya metoder för anropsstyrd trafik. Vi har tillsammans både gedigen kompetens och mångårig erfarenhet inom anropsstyrd trafik, affärsutveckling och systemteknik. Visionen är att förena samhällsnytta, kostnadseffektivitet och användarvänlighet i ett och samma IT-system.

Du kommer jobba från vårt kontor i centrala Lund. Här jobbar vi gemensamt med både utveckling och även att utföra de uppdrag där vi är operativt ansvariga för att med hjälp av Drip se till att trafiken flyter som den ska. Du har därför stora möjligheter att testa egna idéer och utveckla processen i direkt samarbete med de som använder Drip i ett skarpt uppdrag.

Vårt erbjudande till dig innefattar naturligtvis en marknadsmässig lön tillsammans med en attraktiv arbetsmiljö. Du kommer vara involverad i alla steg av utvecklingsprocessen: planera, designa och bygga frontend-lösningar. Vi samarbetar med externa parter för en stor del av utvecklingen så att utveckla nya funktioner innebär ofta samarbete med dem för att få färdigt ny funktionalitet.

Du kommer att vara drivande i specifikation och prototyping tillsammans med dina kollegor och andra intressenter. Därför ser vi gärna att du har ett starkt UX-intresse och en god förmåga att sätta dig in i hur en process fungerar och hur man kan ta fram ett digitalt sätt att förbättra den. Det är bra om du kan uttrycka idéer och koncept gärna tex med hjälp av Sketch, Figma eller liknande verktyg.

Du har kunskaper inom HTML5, CSS3, JavaScript. Vi jobbar dagligen med Angular, Javascript/ES6, Ionic och Typescript och ibland också med tidigare versioner av Javascript.

Det är meriterande om du har erfarenhet av PHP/Lumen eller andra moderna bibliotek, övriga JavaScript-ekosystemet och REST-tjänster men i slutändan är din nyfikenhet, ditt utvecklingsintresse och din förmåga viktigare än dina formella meriter.

På DRT Solutions AB är vi drygt 10 personer som jobbar med utveckling, testning, marknadsföring, övervakning och uppföljning, uppdragsadministration, kundstöd och administration. Vi delar kontor med vårt systerföretag Samres som sedan 1993 har arbetat med att organisera anropsstyrd trafik och att leverera informations- och förmedlingstjänster åt i första hand offentliga uppdragsgivare. Samres har idag drygt 400 anställda som hanterar ca fem miljoner inkommande samtal per år, varav det stora flertalet dagligen möter människor med särskilda behov och människor som söker stöd och support kopplat till resor i allmän- och särskild kollektivtrafik. Samres har sitt huvudkontor i Lund, men finns med sin verksamhet även på andra platser i Sverige och i Estland, Moldavien och Senegal.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten genom att bifoga CV, personligt brev samt eventuell portfolio till christer.vileus@drtsolutions.eu. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christer Viléus, christer.vileus@drtsolutions.eu