Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner
Nyheter

Vi behöver bli fler!

Vill du vara med och driva och utveckla vår verksamhet med att organisera persontrafik så som bl. a färdtjänst, sjukresor och skolskjuts och därmed underlätta för alla människor oavsett med eller utan funktionsvariatoner att komma ut i samhället?

Då finns de mycket goda chanser att du är rätt person för oss på DRT Solutions!

 

Vi söker efter en effektiv uppdragsadministratör!
Vi letar efter en uppdragsadministratör som gillar att prata med kunder, chaufförer, transportörer, administrera och analysera verksamheten. I denna roll arbetar du med att förebygga så att problem av olika slag inte uppstår i verksamheten samt analyserar de frågor, avvikelser och fel som uppstått och du kommer med förbättringsförslag.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en tjänst där du får ta ett eget ansvar i att planera ditt arbete och driva det framåt. Du förväntas bidra på olika sätt till verksamhetens utveckling och tjänsten kan delvis utformas utifrån dina kompentenser och färdigheter.

Du kommer att arbeta tillsammans med våra kollegor på vårt kontor i Lund. Fokus ligger på att var och en bidrar för att vi tillsammans skall leverera på bästa sätt gentemot våra kunder.

För att lyckas och trivas i rollen som uppdragsadministratör har du naturlig fallenhet för att tänka analytiskt och arbeta strukturerat och kunna pendla mellan fokus på både detaljer och helhet. Du har en hög arbetskapacitet och är beredd att periodvis göra intensiva arbetsinsatser när det krävs.

Du är flexibel och kan tänka ”out of the box” och kan ompröva tidigare arbetssätt och metoder och du förstår vikten att återföra din kunskap i DRT Solutions fortsatta utvecklingsarbete.

Som person är du nyfiken och lättlärd och tycker att det är självklart att fråga då något är oklart. Du är strukturerad och organiserad och har kapacitet att prioritera aktiviteter effektivt. Du är prestigelös och lösningsorienterad och kan arbeta under föränderliga och ibland stressiga förhållanden. Du tycker om att arbeta med människor och det visar sig genom att du har kunden i fokus, är serviceminded och kommunicerar på ett pedagogiskt, tydligt och rakt sätt. 

Om anställningen

Anställningen är en heltidstjänst med arbetstid förlagd dagtid till vardagar i första hand, helgarbete kan förekomma undantagsvis.

Kollektivavtal finns med Unionen.

Om ansökan

Skicka din ansökan med CV och Personligt brev till Dario.Kraljevic@drtsolutions.eu senast den 31/3 2023.


Om DRT Solutions

Vi är ett företag som levererar moderna lösningar för anropstyrd trafik. Vår leverans omfattar både IT system och administrativa tjänster.

Vi finns på Västra Stationstorget i Lund.