DRT Solutions verksamhetssystem Drip integreras med Digitax taxameter

Table of Contents

DRT Solutions AB och Digitax Sverige AB har ingått avtal om att integrera Digitax taxameter med verksamhetssystemet Drip.

Genom taxameterintegrationen kommer DRT Solutions att kunna erbjuda taxiföretagen en helhetslösning med allt ifrån digitala gränssnitt för resenären till effektiv ruttplanering och administration.

”Genom att integrera vårt system Drip med Digitax taxameter så vässar vi vårt erbjudande till taxiföretagen ytterligare och befäster vår position som en drivande aktör av digitaliseringen i taxibranschen.”

Martin Andersson, CRO på DRT Solutions.

Digitax taxametrar finns installerat i mer än 1,5 miljoner taxibilar i över 65 länder. Bolaget har ackrediterade installatörer över hela Sverige. Läs mer på Digitax hemsida.


DRT Solutions med 21 anställda och kontor i Lund bidrar till att digitalisera taxibranschen genom att utveckla och tillhandahålla moderna lösningar. Bland kunderna finns taxibolag men även regioner och kommuner där vårt verksamhetssystem och operativa tjänster används för offentligt betalda transporter.

Vill du veta mer om DRT Solutions och om integrationen med Digitax taxameter? Kontakta DRT Solutions CRO Martin Andersson på martin.andersson@drtsolutions.eu

Dela denna artikel

Create an account to access this functionality.
Discover the advantages

Create an account to access