Jobba hos oss

Vill du vara med och driva och utveckla vår verksamhet med att organisera persontrafik så som färdtjänst, sjukresor och skolskjuts samt underlätta för våra kunder att komma från punkt A till B?

DRT Solutions befinner sig i en expansiv fas och söker alltid efter duktig personal, såsom utvecklare, uppdragsadministratörer och uppdragschefer. Skicka in en spontanasökan idag!

Våra värderingar

På DRT Solutions är vi drygt 20 anställda och jobbar utifrån en platt organisation. Vi har en stark kultur av lojalitet gentemot varandra och våra kunder. Tillsammans har vi tagit fram tre värderingar som genomsyrar allt vi gör. Kundfokus är kärnan i vår verksamhet och vårt största fokus när vi utvecklar vårt system och våra tjänster. På DRT Solutions har vi engagerade medarbetare som har lång erfarenhet från branschen och som brinner för sitt arbete. Vi har ett flexibelt system och erbjuder flexibla lösningar, men vi är också flexibla i våra roller där alla hjälps åt för att uppnå våra gemensamma mål.

Vad vi erbjuder

På DRT Solutions får du utrymme att ta eget ansvar i att planera och driva ditt arbete framåt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt team på vårt kontor i centrala Lund. Tillsammans strävar vi alltid efter att leverera hög kvalitet och med kunden i fokus. Kollektivavtal finns med Unionen.

Uppdragschefer och uppdragsadministratörer

För att trivas hos oss på DRT Solutions tror vi att du kan arbeta på ett strukturerat sätt och har en naturlig fallenhet för att tänka analytiskt. Som person är du flexibel, lättlärd, strukturerad och har kapacitet att prioritera aktiviteter effektivt. Du är prestigelös och lösningsorienterad och kan arbeta under föränderliga och stundtals stressiga förhållanden. Du tycker om att arbeta med människor, är serviceminded och kommunicerar på ett pedagogiskt och tydligt sätt.

Utvecklare

För att trivas i rollen som utvecklare bör du uppskatta utvecklingsarbete, både som individuellt arbete och att arbeta tillsammans med kollegor. Utvecklingsteamet säkerställer vidareutveckling, support, underhåll och förvaltning av systemet Drip så att detta fungerar bra och enligt befintliga avtal. Goda kunskaper och erfarenhet från programmering i språken C/C++, ReactJS och Golang krävs.

Spontanansökan

Skicka in en spontanansökan med CV och personligt brev till info@drtsolutions.eu. Skriv ”spontanansökan” i ämnesraden och ange vilken eller vilka tjänster du är intresserad av i din ansökan.

Läs om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Create an account to access this functionality.
Discover the advantages

Create an account to access