Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner

2021-10-11

Framtidsspaning för tre år sedan, lika aktuell idag

För tre år sedan så intervjuades vår koncerns IT-chef Eva Espe av Voister. Intervjun handlade om digitaliseringen inom den anropsstyrda trafiken.

Läs mer här

2021-08-25

Vi växer - Nya medarbetare

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi utökar vår personalstyrka. På kontoret i Lund så har nu Anika och Vera börjat jobba.

Läs mer här

2021-06-15

Avtalstecknande hos Staffanstorps kommun

Staffanstorps kommun och DRT Solutions har tecknat avtal avseende Operativ administration av färdtjänst och andra persontransporter. 

Läs mer här

2021-05-27

Trivectors och DRT Solutions koncept Omvänd kollektivtrafik i sammandrag

Trivector och DRT Solutions har gemensamt tagit fram konceptet Omvänd kollektivtrafik, en metod för att effektivisera kollektivtrafiken. 

Läs mer här

2021-05-25

DRT Solutions vann upphandling i Staffanstorp

Staffanstorps kommun har genomfört en upphandling av Operativ administration av färdtjänst och andra persontransporter, upphandlingen vanns av DRT Solutions och avtalets driftstart är 2021-12-01.  

Läs mer här

2021-05-17

Nytt uppdrag för DRT Solutions

Region Värmland har genomfört en upphandling av beställningscentral för färdtjänst och andra persontransporter för Karlstad.

Läs mer här