Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om vår integritetspolicy här

Jag godkänner

2019-11-07

Vellinge Taxi har valt Drip för sina samhällsbetalda uppdrag!

Vellinge Taxi driftar sitt färdtjänstuppdrag för Vellinge kommun i boknings- och planeringssystemet Drip sedan en dryg månad tillbaka och planerar för att fasa in fler samhällsbetalda uppdrag efter hand.

Läs mer här

2019-10-30

DRT Solutions har tecknat avtal med Sirius Omsorg om leverans av Drip

DRT Solutions har tecknat avtal med Sirius, om leverans av boknings- och planeringssystemet Drip. Sirius är ett av de stora trafikföretagen när det gäller turbundna transporter för resenärer med funktionsvar...

Läs mer här

2019-10-25

DRT Solutions vann uppdrag på Gotland

Region Gotland har genomfört en upphandling avseende beställningscentral för den anropsstyrda trafiken på ön, denna upphandling vanns av DRT Solutions.

Läs mer här

2019-10-25

Thomas Franklin, projektledare hos DRT Solutions

DRT Solutions har anställt Thomas Franklin som projektledare för implementering av Drip hos externa kunder.

Läs mer här

2019-10-11

Beröva inte människor rätten till sin fria rörlighet skriver Thomas Hansson VD Samtrans AB

Man kan fundera på hur det står till med kvalitén i den särskilda kollektivtrafiken, genomförs det uppföljningar av kvalitén i tillräcklig omfattning.  

Läs mer här

2019-09-26

Dyr färdtjänst gör bussresan dyrare

I Örebro kommun skenar färdtjänstkostnaderna och nu vill politikerna kompensera för kostnadsökningen genom att höja taxan på bussarna i kommunen.

Läs mer här