Taxi Strängnäs AB tecknar avtal avseende verksamhetssystemet Drip

Table of Contents

Taxi Strängnäs har tecknat avtal med DRT Solutions avseende leverans av verksamhetssystemet Drip. Systemet är ett modernt, komplett system för bokning, ruttplanering, trafikledning och administration, som kommer att implementeras i Taxi Strängnäs verksamhet för driftstart under 2025. Avtalet omfattar även appar för resenärer, vårdnadshavare, förare och digitala gränssnitt för verksamheter såsom till exempel skolor och uppdragsgivare.

Taxi Strängnäs är den dominerande taxiaktören i sitt område med ett 40-tal fordon och utför alla typer av taxitjänster såsom skolskjuts, färdtjänst, företagstaxi och privattaxi.

Vi är jätteglada att vi har ingått avtal och ska få leverera våran systemlösning till Taxi Strängnäs som vi ser som en långsiktig och strategisk partner, säger Lotta Elmfeldt, VD på DRT Solutions.

DRT Solutions med 21 anställda och kontor i Lund bidrar till att digitalisera taxibranschen genom att utveckla och tillhandahålla moderna lösningar. Bland kunderna finns taxibolag men även regioner och kommuner där lösningarna används för offentligt betalda transporter.

Vill du veta mer om DRT Solutions och om vår verksamhet? Kontakta Sälj- och Marknadschef Martin Andersson på martin.andersson@drtsolutions.eu.

    Dela denna artikel

    Create an account to access this functionality.
    Discover the advantages

    Create an account to access