Vi söker en fullstack-utvecklare!

Table of Contents

Med en kombination av den senaste tekniken och drygt trettio års erfarenhet skapar DRT Solutions sömlösa lösningar för taxi och anropsstyrd trafik. Slutprodukten är ett effektivt och säkert verksamhetssystem som möter dagens utmaningar, men som också kan skräddarsys efter kundens önskemål. Vår vision är att förena samhällsnytta, kostnadseffektivitet och användarvänlighet i ett och samma system.

Som fullstack-utvecklare på DRT solutions kommer du att arbeta med vårt boknings- och planeringssystem Drip samt våra tillhörande appar. I vårt team är alla nyckelspelare och vi ser gärna att du är nyfiken, prestigelös och har förmåga att ta initiativ och driva saker framåt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare, test- och supportspecialister, projektledare och produktägare. Vi jobbar även nära verksamheten som använder tjänsterna, med fördelen att vi direkt får återkoppling och se nyttan av det vi gör.

Vi tror att du, precis som vi, har en nyfikenhet på nya tekniker att arbeta med och att du gärna delar med dig av dina kunskaper till dina kollegor. På DRT Solutions arbetar vi tillsammans och är inbjudande och ödmjuka för varandras åsikter samtidigt som vi tar eget ansvar för våra uppgifter.

Vi jobbar med tekniker som GoLang, React, Flutter, PHP, C++ och Kubernetes och det är meriterande om du har erfarenhet av några av dessa. Vi söker både juniora och seniora kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper med fokus på samarbete, ödmjukhet och självledarskap.

Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Du kommer att sitta på vårt trevlig kontor i centrala Lund.

Välkommen med din ansökan! Vänligen mejla personligt brev och CV till info@drtsolutions.eu.

Dela denna artikel

Create an account to access this functionality.
Discover the advantages

Create an account to access